"Rodney is 1 van onze vaste ontwerpers van onze stichting. Maandelijks maakt hij promotie-afbeeldingen voor onze activiteiten. Ook voor een landelijke campagne die wij initiëren is hij de vaste ontwerper. Rodney is flexibel en betrouwbaar. wij vinden het erg prettig om met hem samen te werken omdat hij graag meedenkt en goed communiceert. Hij is secuur en weet onze ideeën goed te vertalen naar beeld. Aanrader!"
Thuy-Van Nguyen | Vanzelfsprekend!?
"Wij werken al jaren samen. Rodney is zeer service gericht, luistert goed naar onze wensen en vertaalt dat telkens naar mooie ontwerpen voorzien van goede visuals. Aanrader dus!"
Robin Angelier | NEW NRG Real Estate B.V.
"Erg blij met het ontwerp van de nieuwe website www.dekozijnmakelaars.nl
Er wordt goed meegedacht en overlegd tijdens ontwerp van de site. Ik raad elevendesign zeker aan! Bedankt voor de goede service."
Richard Bosch | De Kozijnmakelaars
"Rodney denkt goed mee met de ontwerpen die hij maakt. De communicatie loopt fijn en het eindresultaat is altijd naar wens."
Lunia Ries | eX:plain
"Wij zetten Rodney vaak in voor het redesignen van bestaand presentatiemateriaal naar mooie slides binnen huisstijl. Dit doet hij snel en secuur. Hij is realistisch, denkt met je mee en is flexibel. Kortom, fijn om mee samen te werken!"
Eva Loeffen | Great Things
"Rodney heeft al vele grafische werken voor mij gedaan, zoals advertenties, banners voor beurzen, reclame doeken op steigers en bouwhekken en brochures, altijd snel en deskundig en met wat nog belangrijker is erg aansprekend bij mijn klanten, ga zeker nog veel meer zaken doen met Rodney van Elevendesign."
Ton de Vries | Aarnink Kozijnen Projecten
"Voor eX:plain en campagnes rondom onze Generieke Poortinstructie (GPI) heeft Rodney inmiddels meerdere grafische uitingen verzorgd. Rodney denkt altijd goed mee in de mogelijkheden, is flexibel en levert op tijd. Hij werkt secuur en je kunt echt op hem rekenen. Hebben we een grafische/creatieve klus, dan kloppen we graag bij hem aan!"
Angelique van Elk | eX:plain
Back to Top